Πολιτική Ξενοδοχείου

Άφιξη - Αναχώρηση

Άφιξη 15:00 -  Αναχώρηση 11.00
 
Ακύρωση συναλλαγής
Ο επισκέπτης θα πρέπει να προπληρώσει 30% της συνολικής τιμής εντός 21 ημερών πριν την άφιξη. Ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει χωρίς χρέωση μέχρι 21 μέρες πριν την άφιξη.Ο επισκέπτης θα χρεωθεί 30% της συνολικής τιμής εάν ακυρώσει εντός 21 ημερών πριν την άφιξη. Εάν ο επισκέπτης δεν εμφανιστεί θα χρεωθεί τη συνολική τιμή της κράτησης.
 
Παιδιά & επιπλέον κρεβάτια
Γίνονται δεκτά παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και πάνω θεωρούνται ενήλικες σε αυτό το κατάλυμα.
 
Κατοικίδια
Δεν επιτρέπονται

Επιπρόσθετες Παρατηρήσεις

 1. Σε περίπτωση αναχώρησης του πελάτη νωρίτερα από την συμφωνημένη αναχώρηση, ο πελάτης χρεώνεται την συνολική τιμή της κράτησης.
 2. Στην κουζίνα που υπάρχει στα δωμάτια, δεν επιτρέπεται το τηγάνισμα, ιδίως θαλασσινών και βαριών κρεάτων. Σεβαστείτε τον επόμενο από εσάς πελάτη.
 3. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός δωματίων.
 4. Σεβαστείτε τους άλλους ενοίκους και τις ώρες κοινής ησυχίας.
 5. Δεν επιτρέπονται οι εξωτερικοί επισκέπτες στο κατάλυμα.
 6. Τα δωμάτια δεν μπορούν να φιλοξενήσουν παραπάνω άτομα από αυτά που αναφέρει η κάθε κατηγορία δωματίου, αυτό αφορά όλες τις περιπτώσεις, είτε είναι ενήλικας είτε είναι παιδί. Εξαίρεση αποτελούν τα βρέφη που θα χρησιμοποιηθεί παιδική κούνια. Προσοχή γιατί δεν θα γίνει check in σε περίπτωση επιπλέον ατόμων που δεν θα αναφέρονται στην κράτηση.
 7. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση των επίπλων από την θέση τους.
 8. Το επιπλέον άτομο χρεώνεται με 10 ευρώ την διανυκτέρευση, όμως να είστε συγκεκριμένοι για τον αριθμό επισκεπτών επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης έξτρα κρεβατιού στα δωμάτια.
 9. Να έχετε τα απαραίτητα έγγραφα στην άφιξή σας(ταυτότητα, διαβατήριο,)όπως και από τα άτομα που σας συνοδεύουν τα στοιχεία αυτών.
 10. Η εξόφληση της διαμονή σας προτείνεται να γίνετε στην άφιξη.
 11. Tο πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή


Online Κράτηση - Χρεώσεις - Τιμές
Non Refundable Rate - Τιμή προσφοράς με προπληρωμή όλου του ποσού και χωρίς δυνατότητα ακύρωσης.
Standard Rate - Κανονική τιμή με 30% προκαταβολή - Ακύρωση έως 21 ημέρες πριν την άφιξη
 
 
Επιβεβαίωση Online Κράτησης -  Προκαταβολή 
Σε περίπτωση online κράτησης θα πρέπει εντός 72ωρών να προχωρήσετε στην προκαταβολή 30% της αξίας εφόσον έχετε επιλέξει χρέωση Standard Rate ή ολόκληρου του ποσου εφόσον έχει διαλέξει την τιμή προσφοράς Non Refundable Rate. 
 
 
Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Τραπέζης (e-banking)
Στην αιτιολογία πληρωμής συμπληρώστε το Ονοματεπώνυμο σας & τον αριθμό κράτησης(εφόσον έχετε προχωρήσει σε online κράτηση)
 
EUROBANK

GR5802601470000120200390368

BIC/SWIFT: ERBKGRAA

ΜΟΝΑΧΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

 

Ενοικίαση Αυτοκινήτου & Υπηρεσίες Μεταφοράς

Σε συνεργασία με το Chalkidiki-Cars.com σας παρέχουμε κατόπιν συνεννόησης τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή τη μεταφορά σας με όχημα και οδηγό στο σημείο που επιθυμείτε.